Referanser

Her finner du en oversikt over fullførte og pågående prosjekter Ferdigbetong har arbeidet med den siste tiden.

Bedriftskunde

Som leverandører til deg som bedriftskunde sørger vi for at du får dine betongleveranser til høyeste kvalitet og rett tid. Ferdigbetong jobber ut fra Tromsø men har også mobile betongfabrikker som gjør at vi er fleksible og kan produsere betongen nær ditt prosjekt. Vi leverer betong til alle typer prosjekter slik som broer, tunneller, husprosjek...

Privatkunde

Ferdigbetong kan levere betong til alle dine private byggeprosjekter slik som fundamentering, betongvegger, stall, gjødselhauger og mer. Kontakt oss, så hjelper vi deg med å finne den beste løsningen for ditt prosjekt.

Romerike (Jessheim)

E-post Romerike@ferdig-betong.no

Tromsø

E-post ferdigbetong@ferdig-betong.no

Miljøsmart bygging med betong

Betong er pålitelig, veletablert og har lang livstid. Den består av naturlige råvarer som vi låner av naturen. Betong har flerfoldige konstruktive og materialtekniske egenskaper, noe som har gjort betongen til verdens mest brukte byggemateriale. Betong består også kun av naturlige råvarer. Til sammen bidrar dette til et slitesterkt materiale med...

HMS Dokumentasjon

Når du skal håndtere betong er det viktig at du følger de regler og anbefalinger som finnes for å minimere risikoen for eventuelle skader. Nedenfor finner du blant annet HMS-datablad for fabrikkblandet betong, regler for bruk av beskyttelsestøy og -utstyr og informasjon om hva som skjer dersom du får betong på kroppen. Last ned: HMS datablad for...

Bedriftspolicy

Ferdigbetong inngår i Swerock-konsernet, noe som innebærer at Swerocks bedriftspolicy gjenspeiles i vårt daglige arbeid.

Bedriftsinformasjon

Ferdigbetong AS Postboks 6342 9293 Tromsø Besøksadresse Stakkevollvegen 11, 9010, Tromsø eller Oslo Strandveien 15A, 1366 Lysaker Tel: 77 68 18 62 / 09099 Organisasjonsnummer 987 013 117 Sete Tromsø Bankgiro 60050611992

Miljø

Ferdigbetong bygger fremtidens bærekraftige samfunn, og for oss er miljøarbeid en naturlig del av ansvarlig samfunnsbygging.

Ferdig-betong.no

Ferdigbetong leverer både til bedrifts- og privatkunder og vi hjelper deg med betongleveranser til dine byggeprosjekter, uansett størrelse.

Takk for din henvendelse!

Vi tar kontakt så fort som mulig

Bestilling og leveranse

Bestilling eller avbestilling skjer direkte til stasjonen via telefon eller e-post.

Kontakt

For bestilling, avbestilling eller mer informasjon ta kontakt med den aktuelle stasjonen. Se kart lenger ned på siden.

Referanser

Her finner du en oversikt over fullførte og pågående prosjekter Ferdigbetong har arbeidet med den siste tiden.

Anvendelsesområde

Betong kan brukes i mange ulike typer byggeprosjekter, som mur, betonggulv og husvegger. Betong er også et byggemateriale som er estetisk pent og som gir arkitektene flerfoldige muligheter til å skape og forme nye design i både innen- og utendørsmiljøet. Det fine med betong er at man også kan skape varige mønstre på for eksempel vegger eller and...

Referanser

Ferdigbetong har utført flere ulike prosjekter hos privatkunder. Presentasjon av prosjekter legges ut snart.

Anvendelsesområde

Når du skal begynne på et nytt prosjekt finnes det mange muligheter til hvordan du kan bruke betongen og hva slags type betong du trenger. Her kan du finne ut mer om de ulike typene betong, samt noen gode tips og triks som gjør jobben lettere. Har du mange ulike ideer til gjør-det-selv-prosjekter og hvordan du kan forbedre ditt hjem? Skal du byg...

Kongsberg (mobil verk)

E-post Mobilfabrikk1.Robacks@ferdig-betong.no

Tips ved støping

Når du skal støpe med betong er det lurt å være kjent med metode og fremgangsmåte før man starter for å unngå unødvendig reparasjonsarbeid. Her har vi samlet noen råd og tips som er smarte å lese før du skal støpe.

For leverandører

Her finner du informasjon om fakturaadresse og hvordan fakturaene skal merkes før du sender dem til oss.

template
template
template

template

template

template

template

Beskrivelse
template
Byggetid
template
Kunde
template
Kontraktssum
template
Arkitekt
template
Grunnarbeid
template
template
template
template
template
template
template
template
template
template
template
template
template

E134 Gvammen-Århus

Den nye veien mellom Gvammen og Århus blir 11,7 km lang, mot 22,6 km i dag. Tunnelen gjennom Mælefjell blir med sine cirka 9,4 km den lengste i Telemark og blant den lengste i Norge.

I tunellen på Kvammen

På hver side av fjellet skal det bygges om lag 1,1 km ny hovedvei i dagen. I motsetning til dagens E134 vil den nye veien  bli tilnærmet flat. Tunnelen skal bygges med et løp og tilrettelegges for toveis trafikk.

Prosjektet omfatter også bygging av:

  • 7 broer (3 på ny E134, 2 på lokale veier på Århus og Flatin, 1 overgangsbru på Århus og 1 gangbru over kanalen på Gvammen)
  • 3 kulverter ( 1 jordbruksundergang på Århus, 1 fotgjengerundergang ved Århus industriområde og 1 ned mot badeplassen på Gvammen)
  • 2 tunnelportaler
  • 5,1 km lokalvei, atkomstvei og landbruksvei
  • 310 meter gang- og sykkelvei
  • Ny rasteplass og opprusting av badeplassen
  • 2 nye kollektivholdeplasser
  • Støyskjerming for flere busteder og en rideskole

Ferdigbetong produserer og leverer sprøytebetong til fjellsikring, brannsikring, bankett og rekkverk samt konstruksjonsbetong og glidestøpbetong til hele prosjektet

 

Lagre

E134 Damåsen-Tislegård

Strekningen er på ca. 4,8 km og her skal det bl.a. bygges ca. 2,75 km ny firefelts vei i dagen, planskilt kryss på Damåsen, Kongsbergtunnelen på ca. 2,2 km og flere bruer. Her leverer Ferdigbetong AS til tunnelen.

Filefjelltunnelen

E6 Har i dag en varierende standard over Filefjell. Prosjektet går ut på å bygge om til riksveistandard med dels eksisterende og dels ny vei.

Filefjell fabrikken

Filefjelltunnelen er en veitunnel på 5780 meter som bygges på E6 mellom Varpe bro i Vang kommune og Smedalsosen i Lærdal. Arbeidet startet opp i mai 2014 og gjennomslaget skjedde i oktober 2015. Hæhre Entreprenør AS bygger vei og tunnel på strekningen. 

Ferdigbetong AS leverer betong til hele prosjektet. Vi har levert til broer, opikanaler, fundamenter og støttemurer i utesonen. I tunnelen har vi levert sprøytebetong til fjellsikring, brannsikring, bankett og rekkverk. Gjennomslaget i tunnelen var 27oktober 2015.

Prosjektet regnes å være ferdig i januar 2017.

Vi bruker cookies. Du aksepterer bruk av informasjonskapsler ved bruk av dette nettstedet.