Om Oss

Mann jobber med betong

Ferdigbetong leverer betong til privatpersoner, bedrifter og statlige- og kommunale virksomheter, og vi gir deg full service gjennom hele prosessen fra produksjon til leveranse. Våre ansatte har god teknisk kunnskap og lang erfaring som gir deg den beste og mest økonomiske løsningen, skreddersydd for deg.

Utenom leveranser via rotorbil kan vi by på pumping av betong, som er en enkel og kostnadseffektiv leveransetype, ved både store og små betongmengder. Hos Ferdigbetong har vi flere betongpumper med varierende rekkevidde som sikrer en enkel og presis leveranse.

Betongfabrikken vår ligger i Tromsø, og gjennom mobile verk har vi også mulighet til å tilpasse leveranser der etterspørselen er stor. Gjennom å tilby muligheten for å produsere betongen nær prosjektet ditt, kan vi minimere transport og dermed redusere utslippet av karbondioksid. Utenom våre standardprodukter av betong har vi også spesialbetong med de egenskapene du ønsker og behøver. Kontakt oss gjerne, så hjelper vi deg.

Ferdigbetong har eksistert siden 1966 og eies nå av Swerock AB som er et av Sveriges største leverandører av betong. Swerock er en del av Peabkonsernet.

Bisnode har tildelt Ferdigbetong utmerkelsen årets Gaselle bedrift i 2013, 2014 og 2015.

 

Fabrikken Ørevella

 

 

Vi bruker cookies. Du aksepterer bruk av informasjonskapsler ved bruk av dette nettstedet.